Scoala de astrologie Fidelia
Agenda

Agenda Şcolii Fidelia

Pentru următoarea perioadă, Şcoala Fidelia anunţă evenimente importante:

Prima şcoală de astrologie din România


Testimoniale

Mărturii, impresii, păreri ale cursanţilor despre cursuri

Aceste mărturii trimise de către cursanţi sub formă de mesaje mail nu au fost solicitate cursanţilor, nu a fost ideea noastră. Mulţi au simţit nevoia la final să ne scrie câteva cuvinte. Mesajele de mai jos au fost găsite din întâmplare prin arhivă şi abia mai târziu ne-am gândit să vi le prezentăm.

Iulia Dinu
Mă bucur că am fost atât de inspirată să mă înscriu la aceste cursuri! Am regăsit în ele exact ceea ce simţeam că îmi lipseşte.
Sunt într-adevăr deosebit de frumoase, asta şi datorită domnilor profesori, cărora le transmit multe felicitări şi de asemeni mult succes în activităţile propuse pe mai departe!
Sunteţi nişte OAMENI deosebiţi!
Spor pe mai departe şi colegilor virtuali :); vă doresc să găsiţi ceea ce căutaţi dar, cel mai important, să vă regăsiţi pe voi înşivă.
Sper să ne mai auzim şi vă mulţumesc pentru suportul şi ajutorul acordat.
Îmi iau şi eu la revedere, şi nu uitaţi... să fiţi optimişti! :)
Gina Orga-Dumitriu
Sunt oarece cursuri de astrologie pe piaţă. La momentul la care am optat pentru cursurile Fidelia, tradiţia, aspectul sistematizat şi raportul informaţie oferită / timp au fost criteriile care mi-au orientat alegerea.
Aşteptările mele nu au fost deloc înşelate, informaţia detaliată, bref-urile la fiecare Note de curs, mesajele din altă serie şi informaţiile de actualitate, nemaivorbind despre accesul la site-uri, materiale etc. specializate alcătuiesc o imagine completă şi definesc profesionalismul autorilor.
Desigur, fiind prinsă cu examenele studenţilor, dimineaţa pe la instanţă, nu am reuşit să mă concentrez pe exerciţiul propus dar oricum seara lecturez cursurile iar pe litoralul vreunei mări voi face şi exerciţiul...
Scuze pentru acest mesaj mai lung dar am simţit nevoia să adresez acest cuvânt de mulţumire.
Gând bun!
Tatiana Popa
Stimaţi profesori,
Ţin să vă mulţumesc pentru aceste cursuri deosebit de valoroase, abundenţa şi generozitatea materialelor pe care ni le-aţi pus la dispoziţie m-au uimit şi m-au făcut să înţeleg că această ştiinţă fundamentală cu cât o studiezi mai mult cu atât realizezi că mai sunt o infinitate de informaţii la care avem acces numai dacă ne dorim cu adevărat.
Vă spun cu sinceritate că am lucrat cu mii de oameni, dar nicăieri nu am văzut o ţinută morală mai elevată ca la Şcoala Fidelia şi o deschidere care să ajute într-adevăr oamenii să-şi găsească rostul benefic fiinţei proprii şi semenilor deopotrivă.
Sper să reuşesc să mă ridic la înălţimea aşteptărilor, mai am mult de studiat... şi totuşi voi reveni pentru un examen, de fapt în mentalul şi sufletul meu rămânând aproape de Fidelia.
Mulţumesc încă o dată mentorilor noştri dragi.
Cu respect şi mult drag.
Opriţescu Flori din Rm.Vâlcea
Stimaţi Domni Profesori,
Am avut onoarea şi plăcerea să mă număr printre zecile şi sutele de studenţi pregătiţi de Şcoala Fidelia. Aş dori să vă mulţumesc din suflet pentru dăruirea de care aţi dat dovadă pe întreaga perioadă a cursurilor. Precizez că am studiat mult la viaţa mea, dar la dumneavoastră am întâlnit o deschidere extraordinară şi o generozitate nemaîntâlnită de a ne pune la dispoziţie toate materialele necesare pentru a ne instrui în activitatea de Astrologie. Doresc ca la un moment dat să mă prezint în faţa dumneavoastră la examenul pentru obţinerea Certificatului de Atestare în Astrologie. Mi-aş dori ca în viitor Şcoala Fidelia să fie mândră că m-am numărat printre studenţii ei. Vă doresc mult succes, sănătate, noroc şi Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvinteze.
Cu deosebit respect.
Brînduşa Agapia Stamate
Stimaţi Domni Profesori,
Vă mulţumesc pentru această oportunitate extraordinară, de a fi cursantă a Şcolii Fidelia.
Cele 3 niveluri studiate prin amabilitatea dvs. au transformat aceste 4 luni, de fapt, în 4 vieţi pentru mine.
Cel puţin în destinul meu am primit cu adevărat un al şaselea simţ, complex şi vital, fără de care sper să nu mai pot trăi. Orientarea destinului după astre a devenit importantă ca vederea, auzul, mirosul, simţul tactil, gustul.
Acest curs mi-a creat un nou sistem de referinţă, de înţelegere a fiecărei clipe din destin, de orientare în lume. Nu vă puteţi închipui cât vă sunt de recunoscătoare. Este foarte liniştitoare ideea ca îi pot înţelege pe cei dragi mie, mă pot bucura alături de ei în zilele lor bune şi că îi pot ajuta să se înţeleagă în zilele lor mai puţin grozave.
Astrologia mi se pare o ştiinţă cu totul extraordinară pentru faptul că o simt complexă şi revigorantă, în egală măsură. Te răsplăteşte prin informaţiile pe care te lasă să le descoperi, trebuie doar să îi oferi timp şi dăruire.
Mă încântă ideea de a participa la o tabără de astrologie, sper ca familia mea să facă o concesie referitoare la această dorinţă a mea. Chiar dacă pare acum puţin mai complicată prezenţa mea în tabără faţă de posibilitatea facilă pe care am avut-o până acum, de a fi cursanta dvs. de acasă sau de la firmă.
Criza m-a ajutat să învăţ astrologie, dacă în ultimii ani am fost concentrată să ridic firma proprie, parcă toate s-au aranjat în ultimul timp să pot face acest pas enorm în viaţa mea. Şi am avut minunate ore în care am evadat, de 4 luni încoace, pentru a studia materialele cursurilor de astrologie primite de la dvs. Un bun exerciţiu mi s-a părut să fac o comparaţie între astrogramele celor din familia mea şi ceea ce ştiam că li s-a întâmplat. Studiul a făcut posibilă înţelegerea mai uşoară a influenţei pe care o au astrele în vieţile noastre.
Mai am multe de învăţat şi tocmai aici este frumuseţea acestui domeniu.
Vă rămân îndatorată domnilor Firicel Ciarnău şi AdiM! Mă bucur că vă completaţi, că aţi dorit şi m-aţi putut ajuta.
Regret că am terminat cele 3 niveluri, că nu a durat această şcoală 4 ani în loc de 4 luni. Am avut colegi simpatici şi binevoitori, mai vorbăreţi şi mai tăcuţi, am trăit alaturi de ei o experienţă de neuitat.
Sper să păstrez această bucurie de a studia astrologia şi atunci când dvs. nu veţi mai putea să îmi ghidaţi paşii la fel de aproape ca în aceste trei niveluri.
Poate că grupul Astropractica va deveni un loc animat de subiecte interesante, în care părerile dvs. binevenite ne vor putea lumina calea.
Va multumesc încă o dată foarte mult, cu respect şi sinceră apreciere.
Simona P
Bună AdiM,
Vă doresc tuturor, colegi şi profesori, o viaţă frumoasă şi vă mulţumesc pentru drumurile deschise.
N-a fost uşor, dar cred că am reuşit să recepţionez mesajele dv. mai mult sau mai puţin subtile şi să... cresc.
Dragă Mariana, îţi mulţumesc pentru ajutorul şi pentru atenţia deosebită pe care mi le-ai acordat.
Domnule Ciarnău, vă mulţumesc pentru că Fidelia există şi pentru cărţile scrise şi pentru răspunsuri.
Dragă AdiM... MULŢUMESC :)
Cristina Căpruciu
Îmi iau şi eu rămas bun de la astrologie dar aştept cu mare interes şi cursul de numerologie care cu siguranţă îmi va consolida şi mai bine cunoştinţele. Vreau să îmbrăţişez pe toată lumea chiar dacă virtual şi să urez mult mult succes fiecărui coleg/colegă şi domnilor profesori în primul rând.
Datorită dumnealor am deschis poarta spre cunoaşterea astrală şi m-au făcut să îmbrăţişez şi mai tare această magnifică lume "a stelelor".
Vă mulţumesc încă o dată pentru răbdare şi pentru faptul că mi-aţi dat această deosebită şansă.
Mihaela Oceanu
La încheierea celor trei nivele de cursuri de astrologie, îmi iau şi eu rămas bun de la profesori, colegi, primilor mulţumindu-le pentru iniţierea în acest minunat domeniu al cunoaşterii şi autocunoaşterii, pentru poarta care ne-au deschis-o. Pe drumul deschis în faţa noastră îmi doresc să merg umăr la umăr alături de colegii care vor dori acest lucru, cu speranţa să-i prind din urmă pe cei (poate cam orgolioşi, (unii) ) ce sunt mai avansaţi, sunt înaintea mea (dar acesta e meritul lor - s-au trezit mai devreme) şi conversează pe grupurile de discuţii. Mulţumesc dle. Firicel că aţi tăcut atunci când a trebuit, forţându-mă să găsesc singură răspunsurile ascunse în paginile cursurilor.
Mulţumesc dle. AdiM pentru promtitudinea şi claritatea răspunsurilor şi pentru notele de curs făcute foarte la obiect; mulţumesc dna. Mariana pentru aprecierile şi încurajările care mi le-aţi făcut şi colegelor care au creat o atmosferă atât de plăcuta în grup.
Carmen Codirlă
Mă alătur celorlalţi colegi şi colege care şi-au luat deja rămas bun şi mulţumesc la rândul meu profesorilor noştri pentru răbdarea şi înţelegerea de care au dat dovadă cât şi pentru informaţiile preţioase pe care ni le-au pus la dispoziţie.
Acum când "poarta" şcolii se închide, văd deschizându-se o altă poartă spre care sper să paşim cât mai mulţi, de aceea, îndrăznesc să nu îmi iau la revedere nici de la voi colegi şi nici de la profesorii noştri pe care-i zăresc deja dincolo de poartă... aşteptându-ne... să ne deşteptăm... ochii minţii!
Gianina Milascon
Stimaţi profesori,
Ce păcat că se încheie aceste cursuri minunate, pline de informaţii extrem de utile pe care ni le-aţi oferit.
Vă spun din inima (nu vreau să sune a clişeu) că sunt mândră pentru că am studiat aici, şi vă stimez profund, pentru astrologia de calitate pe care ne-aţi împărtăşit-o... mai departe depinde doar de noi în ce măsură aprofundăm cele studiate.
Vă doresc, atât dv. cât şi colegilor, astrologi în devenire, să reuşim să deschidem căile neînţelese ale astrologiei româneşti. Si... nu se ştie niciodată, poate vor exista colaborări între noi şi dv.
Încă o dată, doresc tuturor celor care au făcut posibilă luminarea minţii noastre, multe succese!
Silvana Higyed
Într-adevăr, aceste cursuri au fost chiar mai bune decât mă aşteptam! Eu, cel puţin, simt că mi s-au dat toate răspunsurile la întrebările cu care veneam spre această şcoală. De aceea, la un moment dat, nu am mai pus întrebări, fiindcă am observat că, pe parcurs, dacă aveam răbdare veneau şi lămuririle. Urmează ca fiecare să-şi mai îmbogăţească prin practică şi experienţă proprie cunoştinele. Dar important e că acum, după terminarea cursului, avem un teren solid sub picioare şi, mai ales, ştim că aici există oameni de valoare la care putem cere, dacă e nevoie, un sfat demn de încredere...
Mulţumiri din suflet profesorilor! Succes colegilor!
Mariana Pietraru
Aş dori să mulţumesc domnilor profesori pentru răbdarea şi bunăvoinţa cu care au răspuns la toate întrebările, dar şi pentru cursurile şi materialele puse la dispoziţie.
Cursurile au fost foarte complete, foarte bine structurate şi foarte interesante. Mă bucur că am avut privilegiul să particip la aceste cursuri pentru că ele constituie o bază solidă pentru dezvoltarea ulterioară. Sunt conştientă că acesta este doar începutul şi că va trebui multă muncă şi studiu în viitor.
Le urez tuturor colegilor mult succes şi sper că într-un fel sau altul vom păstra legatura.
Un gând bun şi toate cele bune.
Roşu Ana-Maria
Vă mulţumesc pentru oportunitatea acordată, respectiv prezenţa în grupul de studiu, timp de două săptămâni. Chiar dacă nu am reuşit să le fructific printr-o participare activă, nu înseamnă că nu am luat în serios importanţa subiectelor dezbătute.
Cursul dumneavoastră m-a captivat, prezentarea clară ajutându-mă să pun în ordine toate informaţiile pe care le asimilasem în timp. Conştientizez necesitatea continuării studiului, pentru o stăpânire fermă a ceea ce implică această ştiinţă; căutarea mea nu se va opri aici.
Vă felicit pentru modul minuţios în care a-ţi reuşit să transpuneţi multitudinea de subiecte în acest curs, atrăgând astfel atenţia asupra importanţei lor, şi implicit necesitatea de a cunoaşte mai multe detalii, respectiv bibliografia şi alte cărţi de referinţă.
Mi-a făcut plăcere să urmez acest curs, într-adevăr este de o frumuseţe deosebită!
Dana Dănulescu
Domnilor Profesori,
Am primit mesajele pentru finalizarea cursurilor, nivel 1-2-3, acum trebuie şi eu să îmi spun impresiile, pe care le-am tot comunicat, indirect, cu colegii, în discuţiile noastre.
Vă împărtăşesc o mare bucurie - în primul rând că v-am descoperit, că am găsit oamenii pe care ştiu că ţara asta i-a avut dintotdeauna şi că mi-am confirmat - cu ajutorul acestui început de studiu - multe din credinţele mele - şi deopotrivă, o tristeţe, pentru ceva frumos care se termină, pentru că mi-aş fi dorit să ne întâlnim şi "faţă în faţă" şi să ne vorbim mai direct.
Poate se vor concretiza aceste întâlniri, oricum este o INVITAŢIE, în plus aş dori să vă adresez mulţumiri, că online se poate face ŞCOALĂ, cum nu credeam - şi să vă şi rog să ne lăsaţi un mesaj cu tabăra de astrologie, fiindcă am auzit mulţi colegi vorbind de acest lucru.
În speranţa că întâmplările fericite ne vor aduce împreună şi că stelele vor desena un viitor frumos pentru toţi cei înscrişi la acest curs şi cei din viaţa noastră...
Lucia Sumurducan
Dragi prieteni,
Simt o nevoie acută să mă confesez vouă, celor cu care sunt în dialog graţie prezentei oportunităţi.
L-am cunoscut personal pe dl. Firicel Ciarnău.
Dumnealui nu ştie încă de intenţia mea, aşa încât va citi odata cu voi aceste rânduri. Probabil că dacă i-aş fi spus despre ce intentionez să fac, s-ar fi împotrivit din cauza dozei imense de bun simţ şi a modestiei, deopotrivă.
Voiam să vă spun că mă simt o privilegiată că am intrat în dialog cu dumnealui, că am descoperit ceea ce intuiam că este, adică un OM erudit, pasionat peste măsură de ceea ce face, cu un echilibru psihic şi emoţional aproape perfect, cu intenţii curate faţă de semeni, chiar şi faţă de cei neprieteni, în concluzie, un OM pe care merită să-l cunoşti.
Mă bucur încă o dată că nu m-am înşelat alegând Fidelia!
Nick Popescu
Stimaţi profesori,
Cu părere de rău constat că a sosit şi momentul finalului de curs Astrologie Start.
Pentru mine a fost o perioadă foarte frumoasă, cea care a început prin ianuarie şi s-a terminat mai zilele trecute. Deja încep să simt lipsa cursurilor pe care le primeam în fiecare seara, cu o precizie de metronom. Motiv pentru care, am hotărât să urmez şi cursul de Numerologie, deşi pe cel de Astrologie încă nu l-am parcurs în întregime.
Doresc să vă mulţumesc pentru profesionalismul, prietenia şi încurajările pe care ni le-aţi transmis în mod constant, pentru calitatea şi abundenţa materialelor trimise.
Consider acest curs ca pe o reuşită şi ca pe o poartă prin care am păşit într-o lume nouă în care îmi doresc a petrece restul perioadei pe care astrele mi-au hărăzit a mai sălăşlui pe această planetă.
Mulţumiri şi felicitări.
Carmen Rotaru
Bună ziua tuturor,
Doresc să îmi exprim bucuria şi recunoştinţa în faţa Şcolii Fidelia şi a Profesorilor ei deosebiţi şi dăruiţi, cu ajutorul cărora eu am reuşit să îmi aprofundez cunoştinţele în domeniul Astrologiei şi Numerologiei. Toate cursurile Şcolii sunt de o mare valoare informaţională şi spirituală şi reprezintă adevărate căi deschise către propria noastră evoluţie. Să nu uităm faptul că prin ajutorul oferit celor din jur de fapt noi devenim principalii beneficiari!
Doresc Şcolii Fidelia, Profesorilor şi colaboratorilor acesteia, colegilor mei de "clasă", realizări strălucite şi pline de succes şi împliniri în tot ce şi-au propus!
Mă simt onorată şi binecuvântată. Ma înclin...
Corina Ioana
Bună seara,
Aş vrea să vă spun, stimate domnule Firicel Ciarnău, că toate mesajele dumneavoastră, fie că sunt scrise în vreo carte/curs/comentariu dar mai ales aceste sfaturi pe care ni le daţi la fiecare secţiune de curs, în mine vibrează cu o intensitate maximă, aceea a adevărului pe care entitatea care sunt îl cunoaşte de multă vreme. Mai bine spus şi mai direct, rezonez cu ceea ce spuneţi şi afirmaţi, cu stilul sincer şi deschis prin care vă situaţi (din nou) în poziţia noastră, aceea a începătorilor, aspiranţilor.
În ceea ce faceţi sunteţi cu siguranţă un Maestru. Mi-aţi realizat studiul astrologic, (atât al meu cât şi al familiei mele, în intervalul 2008-2010), şi cred că ştiţi că nu sunt omul care să spună altceva decât simte...
Sunt onorată că am avut parte de un astfel de studiu şi că îngeraşii mei m-au condus către o întâlnire de acest gen cu dvs. în această viaţă.
Ceea ce vă spun nu are legătură cu conceptul sau ideea de laudă, este pur şi simplu respectul ucenicului în faţa Maestrului.
[...] Ceea e îmi doresc este să ajung şi eu, prin cunoaştere şi experienţă, să ofer aşa ceva semenilor mei! Mulţumesc!
Andreea Oprea
Cândva am plecat pe drumul meu, spre căutarea rostului în lume. Şi poate am făcut asta de sute de ori, în fiecare viaţă... dar, abia acum ştiu că singurul drum pe care trebuia să-l aleg şi pe care trebuia să merg este cel spre mine însămi, spre sufletul meu...
Astrologia a fost şi va fi vehicolul, iar voi, profesori, prieteni, cunoscuţi, colegi (astrologi), sunteţi ghizii mei... Vă mulţumesc că mi-aţi arătat direcţia spre care să "privesc", vă mulţumesc pentru tot efortul, grija, răbdarea şi înţelegerea sufletească… FELICITĂRI!... voi le meritaţi cel mai mult. Vă mulţumesc şi vă doresc numai bine!

Statistică

Până în data de 18 februarie 2020 la Şcoala Fidelia au studiat peste 3000 de cursanţi. Mărturiile de mai sus sunt doar o parte din mesajele primite drept mulţumire. Le mulţumim şi noi, la rândul nostru...

  • Până în 18 februarie 2020 au studiat peste 3000 de cursanţi.
  • Studenţii au fost din lumea întreagă, din Japonia până în Canada şi din Australia până în Argentina. Cu toţii români dornici de evoluţie şi cunoaştere. Modul de învăţământ online conceput de noi le-a permis acest lucru.
  • La un moment dat am făcut o statistică pe profesii şi ocupaţii, doar din ceea ce cunoşteam deoarece majoritatea nu au dorit să vorbească mai mult despre ei şi nici nu am insistat, le respectăm intimitatea, şi am constatat că pe primul loc sunt psihologii sau studenţii la psihologie. Bravo lor, şi-au dat seama că astrologia i-ar putea ajuta în o mai bună cunoaştere a omului. Avem o vorbă: "astrologia şi psihologia sunt bune verişoare".
  • 95% dintre studenţi sunt femei. Se pare că femeile sunt mai deschise acestor domenii, acestor ştiinţe de frontieră.
  • Recorduri: cel mai tânăr student a avut 15 ani, iar la polul opus o studentă de 73 de ani. Curiozitatea şi dorinţa de cunoaştere nu cunoaşte vârstă.
Părerea lor contează!

Declaraţiile unor oameni celebri despre astrologie.

"Puterea forţelor spirituale în univers - cât este ea de activă peste tot! Invizibilă pentru ochi, impalpabilă pentru simţuri, ea e inerentă tuturor lucrurilor, şi nimic nu scapă influenţei sale."

Confucius (551-479 î.C., filozof şi literat chinez)

Editura Fidelia